Bedrijfsaansprakelijkheid, ga voor bescherming met een BA-uitbating.

Ondernemen is een avontuur: boeiend en spannend, maar er kan ook heel wat misgaan. Tegelijk worden klanten en leveranciers kritischer en mondiger, waardoor de kans groter is dat ze je als bedrijf aansprakelijk stellen in geval van schade. De financiële gevolgen kunnen zo zwaar zijn dat het hele bedrijf op de helling komt te staan. Een aansprakelijkheidsverzekering of BA-uitbating biedt in zo’n geval bescherming.

Enkele voorbeelden:

Je bent schilder en maakt per ongeluk een verfplek op een muur die helemaal niet geschilderd moest worden
Eén van je werknemers rijdt met een vorkheftruck een klant aan
Tijdens een huisbezoek loop je een antieke vaas omver
De premie voor een aansprakelijkheidsverzekering hangt af van de activiteit, de verzekerde waarborgen en kapitalen, het aantal personeelsleden en/of de omzet van het bedrijf. Meestal bevat zo’n aansprakelijkheidsverzekering ook een vrijstelling.

Vraag meer informatie aan Download B2B brochure

Download onze B2B folder

Als onafhankelijk verzekeringskantoor zorgen we bij François-Steenbeke dat je met een gerust hart zaken kunt doen. Terwijl jij je focust op je levenswerk, zorgen wij ervoor dat je bedrijf, medewerkers, wagenpark, inkomen en pensioen zo goed mogelijk beschermd zijn.

Ik ben net zoals jij ondernemer en begrijp goed wat het betekent om risico’s te nemen. Dat je ‘s nachts wel eens wakker ligt, maar je bedrijf je ook veel energie geeft. Dat groeien spannend is, maar je soms ook harde knopen moet doorhakken. Dat de juiste mensen en partners aan je zijde hebben extra belangrijk is. 

Op ons kun je alvast rekenen. We nemen de tijd om te luisteren naar je noden en toekomstplannen, want iedere onderneming is uniek. 

Welkom bij François-Steenbeke.

Gert-Jan François
Zaakvoerder Francois-Steenbeke

Download B2B brochure

Stel je verzekeringsvraag

Of mail ons via kantoor@francois-steenbeke.be

Goeie verzekeringen veroorzaken goeie nachtrust. Beperk je zorgen en bel, mail of bezoek ons.