Schade bij inbraak of diefstal? 
Activeer de extra diefstalwaarborg in je brandverzekering.

Het kwaad is geschied: een inbreker is met (een deel van) je inboedel gaan lopen. Ben je dan verzekerd voor de waarde van de gestolen spullen? Ja, op voorwaarde dat je brandverzekering een extra diefstalverzekering bevat. Zo niet ben je enkel verzekerd tegen schade aan je huis: geforceerde deuren, ingeslagen ruiten, vernielde sloten…

Allemaal goed en wel, horen we je denken, maar voor welk bedrag moet ik mijn spullen dan verzekeren? Laat dat vraagstuk maar aan ons over. Wij schatten de waarde van je inboedel en gaan op zoek naar een passende diefstalverzekering. En terwijl we toch bezig zijn, checken we meteen of je huidige verzekeringen voldoende dekking bieden.

Hebt u exclusieve voorwerpen of kostbare juwelen die speciale aandacht verdienen?

Wij begrijpen we dat sommige bezittingen onvervangbaar zijn. Als uw vertrouwde verzekeringsmakelaar gaan wij dan ook een stap verder in onze dienstverlening. We nemen de tijd om uw unieke situatie te begrijpen en zoeken de juiste polis die naadloos aansluit bij uw behoeften. Of het nu gaat om een zeldzaam kunstwerk of een erfstuk dat generaties lang gekoesterd is, wij bieden een diefstalverzekering op maat die uw meest waardevolle bezittingen beschermt. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u een gerust gemoed kunnen bieden.”

Doe mij maar een diefstalverzekering op maat

Vragen?

Waarom de bananen krom zijn, dat weten we niet. Over verzekeringen des te meer. Heb je een vraag, aarzel dan niet om binnen te springen. Of te bellen of mailen. Of het formulier hiernaast in te vullen.