Hospitalisatie


Op een ziekenhuisopname zit niemand te wachten, om nog maar te zwijgen van de bijbehorende factuur. Een hospitalisatieverzekering is dan ook geen overbodige luxe.

Hospitalisatieverzekeringen roepen gewoonlijk heel wat vragen op. Wat dekt zo’n polis, en hoeveel moet dat kosten? Wat is het verschil met de gewone ziekteverzekering? En hoe ga je aan de slag met vergelijken tussen verschillende verzekeraars?

Het goede nieuws: wij hebben de antwoorden. Neem contact met ons op en we voorzien je met plezier van koffie en een woordje raad.

Vraag ons oms advies

Wat dekt deze verzekering precies?

Een hospitalisatieverzekering dekt meestal kosten als verblijfskosten, operatiekosten en medicatie bij ziekenhuisopname. Details kunnen verschillen per polis. Als verzekeringsmakelaar helpen wij u graag de juiste dekking te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Is een hospitalisatieverzekering noodzakelijk in België?

In België is een hospitalisatieverzekering niet verplicht, maar kan het wel bescherming en gemoedsrust bieden voor onverwachte kosten. Als ervaren makelaar kunnen wij u adviseren over de best passende verzekering voor uw situatie.

Hoe kies ik de polis die bij mij past ?

Het kiezen van de juiste hospitalisatieverzekering hangt af van uw behoeften en budget. Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar vergelijken wij verschillende aanbieders om u te helpen de beste match te vinden qua dekking, uitsluitingen, premies en klantenservice.

Wat gebeurt er met mijn hospitalisatieverzekering als ik van werk verander?

Als uw hospitalisatieverzekering via uw werkgever loopt, kan deze veranderen of vervallen wanneer u van baan verandert. Als verzekeringsmakelaar kunnen wij u helpen bij het verkennen van opties, zoals een individuele polis, om uw dekking te behouden.

Kan ik mijn gezinsleden opnemen in mijn hospitalisatieverzekering?

Ja, veel hospitalisatieverzekeringen bieden de mogelijkheid om gezinsleden op te nemen. De voorwaarden en kosten variëren, en als uw verzekeringsmakelaar zullen wij u persoonlijk begeleiden om de beste keuze voor uw gezin te maken.

Vragen?

Waarom de bananen krom zijn, dat weten we niet. Over verzekeringen des te meer. Heb je een vraag, aarzel dan niet om binnen te springen. Of te bellen of mailen. Of het formulier hiernaast in te vullen.