Burgerlijke aansprakelijkheid van mijn fleet

De burgerlijke aansprakelijkheid voor je fleet (BA-Auto) is de in België wettelijk verplichte autoverzekering, ook voor bedrijfswagens. Deze autoverzekering is bij alle verzekeraars hetzelfde, maar dat geldt niet voor de service en bijkomende voordelen: levenslang behoud van de bonus-malus graad, gratis bijstand na een ongeval, derdebetalersysteem na een ongeval,… verzekeraars pakken er graag mee uit om het verschil te maken.

Wij als onafhankelijk verzekeringsmakelaar vergelijken alle autoverzekeringen op de markt om jou de beste oplossing voor je wagenpark te bieden. Zo kunnen we je helpen om de laagste bonus-malusgraad te behouden – zelfs bij een ongeval waarbij jijzelf of je werknemer in fout is – of om een daling in graad te versnellen.

Wat kost dat?

Laat die vraag maar aan ons over: wij vragen offertes voor je autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid en vergelijken ze om jou de beste deal te garanderen.

Vraag meer informatie aan Download B2B brochure

Download onze B2B folder

Als onafhankelijk verzekeringskantoor zorgen we bij François-Steenbeke dat je met een gerust hart zaken kunt doen. Terwijl jij je focust op je levenswerk, zorgen wij ervoor dat je bedrijf, medewerkers, wagenpark, inkomen en pensioen zo goed mogelijk beschermd zijn.

Ik ben net zoals jij ondernemer en begrijp goed wat het betekent om risico’s te nemen. Dat je ‘s nachts wel eens wakker ligt, maar je bedrijf je ook veel energie geeft. Dat groeien spannend is, maar je soms ook harde knopen moet doorhakken. Dat de juiste mensen en partners aan je zijde hebben extra belangrijk is. 

Op ons kun je alvast rekenen. We nemen de tijd om te luisteren naar je noden en toekomstplannen, want iedere onderneming is uniek. 

Welkom bij François-Steenbeke.

Gert-Jan François
Zaakvoerder Francois-Steenbeke

Download B2B brochure

Vragen?

Waarom de bananen krom zijn, dat weten we niet. Over verzekeringen des te meer. Heb je een vraag, aarzel dan niet om binnen te springen. Of te bellen of mailen. Of het formulier hiernaast in te vullen.