Zo’n beroepsaansprakelijkheidsverzekering is een maatcontract. Wij overlopen samen met jou de mogelijke risico’s van jouw beroep en gaan op basis daarvan op de Belgische verzekeringsmarkt op zoek naar de gepaste beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Bedrijfs- of beroepsaansprakelijkheid?

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (of BA-uitbating) dekt schade aan personen of zaken, veroorzaakt door jezelf of je werknemers. Stel dat je werknemer bij een klant thuis zijn ladder op de auto van de klant laat vallen, dan draai je als ondernemer op voor de schade aan die auto. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je hiervoor verzekerd.

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt schade door intellectuele fouten van jezelf of je werknemers tijdens de uitoefening van het beroep. Stel dat je als consultant verkeerd advies geeft aan een onderneming waardoor die financiële schade lijdt. Gevolg: een schadeclaim aan je been. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ben je hiervoor verzekerd.

Vraag meer informatie aan Download B2B brochure

Download onze B2B folder

Als onafhankelijk verzekeringskantoor zorgen we bij François-Steenbeke dat je met een gerust hart zaken kunt doen. Terwijl jij je focust op je levenswerk, zorgen wij ervoor dat je bedrijf, medewerkers, wagenpark, inkomen en pensioen zo goed mogelijk beschermd zijn.

Ik ben net zoals jij ondernemer en begrijp goed wat het betekent om risico’s te nemen. Dat je ‘s nachts wel eens wakker ligt, maar je bedrijf je ook veel energie geeft. Dat groeien spannend is, maar je soms ook harde knopen moet doorhakken. Dat de juiste mensen en partners aan je zijde hebben extra belangrijk is. 

Op ons kun je alvast rekenen. We nemen de tijd om te luisteren naar je noden en toekomstplannen, want iedere onderneming is uniek. 

Welkom bij François-Steenbeke.

Gert-Jan François
Zaakvoerder Francois-Steenbeke

Download B2B brochure

Vragen?

Waarom de bananen krom zijn, dat weten we niet. Over verzekeringen des te meer. Heb je een vraag, aarzel dan niet om binnen te springen. Of te bellen of mailen. Of het formulier hiernaast in te vullen.