Voetganger in verkeer


Ongelukken vallen niet te vermijden. Grote kosten gelukkig wel, zolang je maar voorzien bent van een degelijke familiale verzekering. De familiale is niet verplicht, maar wel aan te raden, of je nu kinderen hebt of niet. De meeste mensen sluiten een familiale verzekering af zodra ze hotel mama verlaten.

Slim, want zo’n verzekering vergoedt kosten door schade in allerlei scenario’s. Wanneer je bijvoorbeeld de smartphone van je vriendin laat vallen en haar scherm in duizend stukjes barst. Of als je verstrooid oversteekt en per abuis een verkeersongeval veroorzaakt. We zeggen maar wat.Iedereen die zich soms in het verkeer begeeft heeft een familiale verzekering nodig. 

Waarom zou ik een familiale verzekering nemen?

  • Je leent het nieuwe fototoestel van een vriendin en laat het per ongeluk vallen. Of je stoot haar smartphone van de tafel met een gebarsten scherm als gevolg. Vervelend.
  • Je rijdt met je fiets de achteruitkijkspiegel van een auto in gruzelementen
  • Je laat gehuurd doe-het-zelf materiaal vallen met schade als gevolg
  • Je steekt als verstrooide voetganger op het verkeerde moment de weg over en veroorzaakt zo een verkeersongeval.

Wie is er verzekerd bij een familiale verzekering?

Met een familiale verzekering ben jij verzekerd, net als iedereen die bij jou thuis gedomicilieerd staat. Hetzelfde geldt voor minderjarige kinderen die bij jou logeren of waar je tijdelijk op past, niet-gemotoriseerde verkeersdeelnemers en huisdieren. Kwestie van je hond, kat of hamster niet aan z’n lot over te laten.

Senior of alleenstaande?

Bij François-Steenbeke begrijpen we dat ieders situatie uniek is, en we streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen onze klanten. Daarom bieden we speciale kortingen op onze familiale verzekering voor alleenstaanden en senioren. Of u nu geniet van de rust van het alleen wonen of de wijsheid van de gouden jaren, we hebben aantrekkelijke aanbiedingen die speciaal voor u zijn ontworpen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe u kunt profiteren van deze exclusieve kortingen.

Ik wil een familiale verzekering

Vragen?

Waarom de bananen krom zijn, dat weten we niet. Over verzekeringen des te meer. Heb je een vraag, aarzel dan niet om binnen te springen. Of te bellen of mailen. Of het formulier hiernaast in te vullen.