Mijn medewerkers verzekerd bij hospitalisatie

De hospitalisatieverzekering is niet meer weg te denken uit het loonpakket van de hedendaagse werknemer. Meer nog, voor heel wat werknemers is het een prioriteit.


Bovendien zijn niet alleen ziekenhuisopnames peperduur: ook bij dokter, tandarts of niet-medische thuiszorg na een ziekenhuisopname lopen de kosten vaak hoog op. Daarom werkt François-Steenbeke voor jouw personeel een optimale dekking uit, aangepast aan hun behoeften en jouw budget.

Vraag meer informatie aan Download B2B brochure

Download onze B2B folder

Als onafhankelijk verzekeringskantoor zorgen we bij François-Steenbeke dat je met een gerust hart zaken kunt doen. Terwijl jij je focust op je levenswerk, zorgen wij ervoor dat je bedrijf, medewerkers, wagenpark, inkomen en pensioen zo goed mogelijk beschermd zijn.

Ik ben net zoals jij ondernemer en begrijp goed wat het betekent om risico’s te nemen. Dat je ‘s nachts wel eens wakker ligt, maar je bedrijf je ook veel energie geeft. Dat groeien spannend is, maar je soms ook harde knopen moet doorhakken. Dat de juiste mensen en partners aan je zijde hebben extra belangrijk is. 

Op ons kun je alvast rekenen. We nemen de tijd om te luisteren naar je noden en toekomstplannen, want iedere onderneming is uniek. 

Welkom bij François-Steenbeke.

Gert-Jan François
Zaakvoerder Francois-Steenbeke

Download B2B brochure

Vragen?

Waarom de bananen krom zijn, dat weten we niet. Over verzekeringen des te meer. Heb je een vraag, aarzel dan niet om binnen te springen. Of te bellen of mailen. Of het formulier hiernaast in te vullen.