Voor elke onderneming is er een brandverzekering op maat

Mijn bedrijf verzekerd tegen brand

Je hebt geknokt om met je zaak te staan waar je nu staat: een mooi klantenbestand, betrouwbare werknemers en een magazijn vol orders. Maar wat als er iets gebeurt waardoor je plots je bedrijfsruimte niet meer kan gebruiken of, erger nog, kwijt bent?

Met brandverzekering bedoelen we eigenlijk gebouwschadeverzekering, want zo’n verzekering dekt veel meer dan enkel brandschade. Meer nog, in ons land dekt deze verzekering meer gevallen van waterschade dan brandschade.

De brandverzekering is flexibel en bestaat uit ruime basiswaarborgen:

  • Brandschade
  • Waterschade
  • Rookschade
  • Schade door storm, hagel, sneeuw en ijsdruk
  • Schade door aanraking door voertuigen
  • Schade door elektriciteit
  • Schade als gevolg van arbeidsconflicten, oproer volksbewegingen envandalisme
  • Onroerende glasbraak
  • Schade aan uw bedrijfsgebouw als gevolg van (poging tot) diefstal.

Voor elke onderneming is er een brandverzekering op maat, dankzij extra dekkingen en optionele waarborgen. Wij gaan voor jouw bedrijf op zoek naar de beste oplossing.

Vraag meer informatie aan Download B2B brochure

Download onze B2B folder

Als onafhankelijk verzekeringskantoor zorgen we bij François-Steenbeke dat je met een gerust hart zaken kunt doen. Terwijl jij je focust op je levenswerk, zorgen wij ervoor dat je bedrijf, medewerkers, wagenpark, inkomen en pensioen zo goed mogelijk beschermd zijn.

Ik ben net zoals jij ondernemer en begrijp goed wat het betekent om risico’s te nemen. Dat je ‘s nachts wel eens wakker ligt, maar je bedrijf je ook veel energie geeft. Dat groeien spannend is, maar je soms ook harde knopen moet doorhakken. Dat de juiste mensen en partners aan je zijde hebben extra belangrijk is. 

Op ons kun je alvast rekenen. We nemen de tijd om te luisteren naar je noden en toekomstplannen, want iedere onderneming is uniek. 

Welkom bij François-Steenbeke.

Gert-Jan François
Zaakvoerder Francois-Steenbeke

Download B2B brochure

Vragen?

Waarom de bananen krom zijn, dat weten we niet. Over verzekeringen des te meer. Heb je een vraag, aarzel dan niet om binnen te springen. Of te bellen of mailen. Of het formulier hiernaast in te vullen.