Overweeg een aparte rechtsbijstandverzekering om zeker te zijn van een onafhankelijke verdediging.

Krijg je te maken met een conflict na een schadegeval? Dan probeert je rechtsbijstandverzekering eerst een oplossing te vinden zonder tussenkomst van het gerecht, via een minnelijke schikking. 

Lukt dat niet, dan biedt de rechtsbijstandverzekering administratief en juridisch soelaas. Specifieker: deze verzekering betaalt de gerechtskosten en het ereloon van je advocaat.

Meestal kiezen klanten voor een rechtsbijstandpolis als onderdeel van de BA-autoverzekering of familiale verzekering. Toch ben je vaak voordeliger af met een aparte rechtsbijstandverzekering.

Bij zo’n aparte rechtsbijstandverzekering zijn een pak waarborgen extra verzekerd, en dat aan veel hogere vergoedingsvoorwaarden. Bovendien ben je zeker van een onafhankelijke verdediging in geval van een conflict met je verzekeraar. Het zekere voor het onzekere, nietwaar?

Een rechtsbijstandverzekering is maatwerk

Een rechtsbijstandverzekering is niet zomaar een standaardproduct; het is echt maatwerk. Met een breed scala aan waarborgen en opties kan het samenstellen van de perfecte polis overweldigend lijken. Dat is waar wij als uw verzekeringsmakelaar een verschil maken. We begrijpen dat elke klant uniek is, met specifieke behoeften en verwachtingen. Daarom begeleiden wij u stap voor stap door het proces, helpen we u de juiste keuzes te maken en ontwerpen we een polis die perfect bij u past. Bij ons krijgt u geen one-size-fits-all oplossing, maar een rechtsbijstandverzekering die is afgestemd op u. Uw wensen, uw situatie, uw verzekering.

Vragen?

Waarom de bananen krom zijn, dat weten we niet. Over verzekeringen des te meer. Heb je een vraag, aarzel dan niet om binnen te springen. Of te bellen of mailen. Of het formulier hiernaast in te vullen.