We vergelijken alle autoverzekeringen en helpen je aan het beste, goedkoopste exemplaar

Zonder autoverzekering mag je in België de openbare weg niet op. Deze autoverzekering ziet er bij alle verzekeraars hetzelfde uit, al durven de bijkomende voordelen nogal te verschillen. Denk aan levenslang behoud van de bonus-malusgraad, gratis bijstand na een ongeval, het derdebetalersysteem…

Niet dat jij je daar zorgen om hoeft te maken. Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar is dat onze job. We vergelijken met plezier alle autoverzekeringen op de markt, om jou vervolgens van de beste optie te voorzien. We helpen je bijvoorbeeld de laagste bonus-malusgraad te behouden wanneer jij een accident veroorzaakt of een daling van je bonus-malusgraad te versnellen wanneer je daar recht op hebt.


Wist je trouwens dat heel wat chauffeurs te veel betalen voor hun autoverzekering? Je kan dan ook op beide oren slapen dat de verzekeringspremie die we voor jou berekenen, ook de goedkoopste is. Zo besparen we je al snel honderden euro’s. Geef toe, die centen besteed je liever aan een toffe roadtrip (playlist vol meezingers inclusief).

Ik wil de beste ba-autoverzekering

Vragen?

Waarom de bananen krom zijn, dat weten we niet. Over verzekeringen des te meer. Heb je een vraag, aarzel dan niet om binnen te springen. Of te bellen of mailen. Of het formulier hiernaast in te vullen.