De rechtsbijstandverzekering biedt administratief en juridisch advies bij een auto-ongeval.

Ook gerechtskosten en het ereloon van je advocaat vallen onder deze verzekering voor bedrijfswagens. Tenzij de verlener van de rechtsbijstand tot een minnelijke schikking met de tegenpartij komt, uiteraard. 

Vaak is een rechtsbijstandsverzekering gekoppeld aan andere verzekeringspolissen. We spreken in dat verband over gecombineerde polissen. Je kan ook een globale rechtsbijstandsverzekering afsluiten waarbij je één enkele waarborg onderschrijft. Dat contract dekt een groot aantal mogelijke betwistingen waarmee je kan worden geconfronteerd.

Vraag meer informatie aan Download B2B brochure

Download onze B2B folder

Als onafhankelijk verzekeringskantoor zorgen we bij François-Steenbeke dat je met een gerust hart zaken kunt doen. Terwijl jij je focust op je levenswerk, zorgen wij ervoor dat je bedrijf, medewerkers, wagenpark, inkomen en pensioen zo goed mogelijk beschermd zijn.

Ik ben net zoals jij ondernemer en begrijp goed wat het betekent om risico’s te nemen. Dat je ‘s nachts wel eens wakker ligt, maar je bedrijf je ook veel energie geeft. Dat groeien spannend is, maar je soms ook harde knopen moet doorhakken. Dat de juiste mensen en partners aan je zijde hebben extra belangrijk is. 

Op ons kun je alvast rekenen. We nemen de tijd om te luisteren naar je noden en toekomstplannen, want iedere onderneming is uniek. 

Welkom bij François-Steenbeke.

Gert-Jan François
Zaakvoerder Francois-Steenbeke

Download B2B brochure

Vragen?

Waarom de bananen krom zijn, dat weten we niet. Over verzekeringen des te meer. Heb je een vraag, aarzel dan niet om binnen te springen. Of te bellen of mailen. Of het formulier hiernaast in te vullen.